Onze visie

Kloof Zorgprofessionals

Iedereen mag er zijn, zowel zorgvrager, uitzendkracht als opdrachtgever. Wij gaan uit van gelijkwaardigheid.

We laten je in je waarde en geven je de ruimte om samen met ons te leren tijdens trainingen en/of te zoeken naar de best passende professional om het personeelstekort op te lossen.

Op de werkvloer, Dion als psychiatrische verpleegkundige en Mohamed als groepsleider, ontdekten we hoe belangrijk het is om een ieder te nemen zoals hij/zij is. Vandaaruit dichten we de kloof tussen hulpverlener en hulpvrager en in onze trainingen tussen theorie en praktijk.

Neem contact op

Detachering/Uitzenden

Inhuren bij Kloof gaat snel en efficiënt.
Wij hechten waarde aan persoonlijk contact om op deze wijze optimaal met onze klanten te kunnen meedenken. Samen zorgen we voor de geschikte invulling van uw personeelsproblemen.

Kloof levert medewerkers die u kunt inzetten als uitzendkracht voor korte termijn of lange termijn als gedetacheerde medewerker. Onze medewerkers zijn bij ons in dienst en Kloof Zorg Professionals zorgt voor de werving en selectie, contracten en verloning daarnaast dragen wij het werkgeversrisico.

Ga naar Detachering

Trainingen

Door het geven van praktische , interactieve trainingen overbruggen we de kloof tussen theorie en praktijk. Doen = Leren! De trainers van Kloof Zorg Professionals komen allemaal van de " werk vloer" en beschikken daarnaast over de juiste didactische vaardigheden om een training te kunnen geven aan de deelnemers.

Maar dat kan alleen in een "veilige" leer omgeving. Een sfeer waarin een ieder zich prettig voelt. Die sfeer creëren we met elkaar, net zoals we samen gaan leren. Oplossing en praktijk gericht , met werkvormen, en oefeningen die je in de praktijk direct kunt toepassen. Daarbij maken we gebruik van elkaars sterke kanten en leren we elkaars minder sterke kanten accepteren.

Kloof zorg professionals is een van de weinige training bureau's die naast de trainingen ook zorg draagt voor borging van de opgedane kennis tijdens de trainingen door coaching on the jobtraject aan te bieden.
Op deze manier zorgen wij ervoor dat de onderwerpen die aan bod zijn gekomen tijdens de trainingen ook daadwerkelijk geïmplimenteerd worden in de praktijk van alle dag op de werkplek. Dit coaching on the job traject wordt door de trainer verzorgd die tevens de training heeft gegeven.

Ga naar Trainingen